25 september 2023

De Boscross in het Amsterdamse bos als onderdeel van het Mokums Cross circuit zal komende winter gehouden worden op Zaterdag 6 januari 2024! Net als vorig jaar zal de wedstrijd georganiseerd worden vanuit het Bostheater in het Amsterdamse bos. De Bosloop en de Trails zullen starten en finishen vanaf en op het toneel van het gerenoveerde Bostheater, de Boscross zal starten en finishen op de speelweide naast de kanovijver. Nadat we vorig seizoen opgestart zijn met de Bosloop en de Trails zal zoals gezegd dit keer als vanouds ook de cross weer onderdeel zijn van het programma. Meer details volgen snel via deze site, de Facebook pagina en/of de Instagram pagina van de Boscross.


line


18 december 2022

De uitslagen van de Boscross staan online.

Dit keer hadden we een editie waar het niet modderig was maar wel koud en glad. Gelukkig zijn alle deelnemers en vrijwilligers er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Alle finishers zijn met een unieke Boscross medaille naar huis gegaan.

Na twee jaar overgeslagen te hebben is de organisatie (atletiekvereniging Phanos) heel blij met hoe de Boscross verlopen is. Er is voldoende energie en er zijn veel idee├źn voor volgend jaar met wellicht weer een echte cross als onderdeel. De uitvalsbasis zal in principe weer het (dan) gerenoveerde Bostheater zijn.

De voorlopige datum van de Boscross in 2023 is Zaterdag 16 December 2023!!!

Onderstaand een impressie van de NightTrail meer foto’s zijn op de Facebookpagina van de Boscross te zien.


line


14 december 2022

De voorinschrijvingen voor de BoscrossLoop en BoscrossTrails zijn gesloten. Op Zaterdag 17 December is er nog mogelijkheid om na in te schrijven zolang er genoeg startnummer zijn. Inschrijving voor een afstand kan tot een half uur voor de star


line


31 oktober 2022

De Amsterdamse Boscrosstrails en Bosloop 2022 gaan plaatsvinden op Zaterdag 17 December dit jaar. Met als nieuwe startlocatie het Amsterdamse Bostheater. Schrijf je nu in voor de Bosloop of de trails via inschrijven.nl en geniet van al het moois dat het Amsterdamse Bos te bieden heeft.

Wij hopen jullie op 17 December 2022 te verwelkomen!


line


04 oktober 2021

De Boscross start dit jaar vanaf het Amsterdamse Bostheater in het Amsterdamse Bos. Niet ver van de startlocatie van 2019, maar een mooiere locatie met meer (overdekte) ruimten en meerdere parkeerplaatsen dichtbij. Ook is er zo hopelijk meer kans op droge voeten voor bezoekers en deelnemers.

Zie bereikbaarheid


line


Volgende pagina »