19 december 2014

Inschrijving geopend!

4 Januari 2015 is het weer zo ver! De 12e editie van de Runnersworld Phanos Boscross gaat dan van start in het Amsterdamse Bos. De inschrijvingen voor de individuele lopers zijn geopend. Klik hier voor een promofilmpje.

Oxfam Novib bedrijvenloop

Dit jaar is de eerste editie van de Oxfam Novib bedrijvenloop. Onderdeel van de Oxfam Novib Bosloop over 10,1km. Wil jij hardlopen door het mooie Amsterdamse Bos én iets doen voor een ander? Dat kan! Je kunt meelopen met de Oxfam Novib bedrijvenloop en daarmee geld inzamelen voor het behoud van het oerwoud in Cambodja.Start een sponsoractie of doe een donatie en bescherm een stuk oerwoud. Wil je met je bedrijf en je collega’s de uitdaging aangaan en het oerwoud beschermen? Schrijf je dan in via deze pagina. Natuurlijk kun je ook een donatie doen als je als individuele loper meedoet aan de Runnersworld Phanos Boscross.

De Sprintcross

Dit jaar introduceren we ook voor de korte afstand crossers onder ons, de sprintcross. Deze loop van ongeveer 2 km gaat over één ronde van het parcour en staat open voor junioren, neo-senioren en senioren.

Aan het prachtige parcours zal weinig veranderen. Een sfeerimpressie van de Phanosboscross editie 2014 kun je terugvinden op de Flickr pagina van mo_photograghy. Met 600 deelnemers was deze loop een groot succes en voor de editie van 2015 gaan we dat natuurlijk proberen te overtreffen!

Vrijwilligers gezocht!

Om een evenement als de Boscross tot een groot succes te maken, zijn tientallen vrijwilligers nodig. Niet alleen op de dag zelf, maar ook op de dagen voorafgaand aan het evenement, moet er heel wat werk verzet worden. Wil jij ook meehelpen tijdens de Boscross 2015 of heb je nog vragen over wat jij voor de Boscross 2015 zou kunnen betekenen?

Stuur dan een mailtje naar Aldo ( boscross@hotmail.com ) en geef hierbij ook alvast je voorkeur aan. Parcourswacht, start /finish of drank en eten.

Catering

Ook dit jaar hebben we weer catering bij de start/finish. Door een heuse rollende keuken zal er warme gerechten geserveerd worden. Op vertoon van je startnummer kun je een gratis kopje soep of warme chocomel krijgen. Ook voor de doorgewinterde supporter is hier de gelegenheid zich weer innerlijk te warmen na of voordat je held zich op de heuvel gaat storten.

Uitslagen van de 2014 editie staan hier.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de routes en de inschrijvingen via de phanos Facebook-pagina.

Om een filmpje van het parcours te bekijken klik hier

wholesale jerseys China cheap mlb jerseys cheap jerseys


line