Amsterdam Loopt Harder

Atletiekvereniging Phanos organiseert onder de naam ‘Amsterdam Loopt Harder‘ vier verschillende hardloopwedstrijden. Naast de Boscross zijn dat:

  • De Vondelparkloop
    Op de derde zondag van januari organiseert Phanos de gezelligste loop van Amsterdam: de Vondelparkloop. Voor velen hun vaste trainingslocatie, dus geen betere plek om een wedstrijd te lopen. De laatste twee jaar waren de startnummers vroegtijdig uitverkocht! ZieĀ www.vondelparkloop.nl.
  • Uilenstede VU Polderloop
    Eind mei of begin juni organiseert Phanos in samenwerking met het VU sportcentrum en studentenatletiekvereniging Aquila de Uilenstede VU Polderloop. Een 5 km of een 10km wedstrijd met start en finish bij het VU Sportcentrum op Uilenstede. Meer informatie op www.vupolderloop.nl.
  • Olympisch Stadionloop
    In november vindt de Olympisch Stadionloop plaats in samenwerking met Unicef. Ook hier is een 5 en een 10km. Start en finish is in het Olympisch Stadion. Meer informatie op www.olympischstadionloop.nl.

Meer informatie op www.amsterdamlooptharder.nl.

Free Friday Night Run

Een gratis (d)uurloop voor zowel wedstrijd- als recreatiesporters. Er wordt gelopen in groepen met een pacer voor een vast tempo. De Friday Night Run is er elke maand: elke tweede vrijdag van de maand om 19:30u vanaf Phanos (Olympisch Stadion). Zie www.fridaynightrun.nl voor meer informatie en data.


line