Wegens te weinig inschrijvingen is de scholierencross komen te vervallen! Heb je je ingeschreven voor deze loop dan zal er contact met je worden opgenomen of we je bij een andere loop kunnen indelen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met: 

Ben jij geschikt voor de Scholierencross op Zaterdag 4 maart 2017?

on-geschikt008-pupillenAlle scholieren van Amsterdam en omstreken worden als team maar ook als je niet met je klas komt van harte uitgenodigd en uitgedaagd om onderdeel te worden van het NK Cross op 4 en 5 maart 2017 in het Amsterdamse Bos. Tijdens het NK cross zullen er ook starts zijn voor scholieren die niet aan een atletiekvereniging verbonden zijn maar hardlopen wel erg leuk vinden en wel toe zijn aan een uitdaging.

1.4 km Cross voor het Basis Onderwijs Zaterdag 4 maart 2017 – 11:30 uur

Voor de scholieren van het Basis Onderwijs zal er een start zijn over 1.4 kilometer. Vanuit het centrale punt in ‘De Arena’ is het startschot waarna de lopers via een uitdagend parcours de heuvel van het Bos moeten beklimmen en weer afdalen. Via een bospad leidt de route weer terug in de Arena en wacht de finish op je. Na de finish krijg je een welverdiende verrassing Lijkt het je wat en durf je deze uitdaging aan schrijf je dan op tijd in via en zorg dat je goed voorbereid bent. Deze cross zal je namelijk nog wel even bijblijven!

2.7 km Cross voor het Voortgezet Onderwijs Zaterdag 4 maart 2017 – 11:30 uur

Voor de scholieren van het Voortgezet Onderwijs is er een start over maar liefst 2.7 kilometer. Ook hier is de start vanuit ‘De Arena’ waarna een schitterende route de scholieren maar liefst twee keer over de heuvel leidt. Hangt je tong al op je schoenen na de eerste klim? Waar zal ie dan hangen na de tweede klim. Voor velen zal de aanblik van de finish in ‘De Arena’ een verlossing zijn. Met de voldoening van het volbrengen van deze loop en een finishverrassing kan je weekend niet meer stuk. Schrijf je tijdig in en begin maar vast met trainen, je zult het nodig hebben!

Extra informatie: mail naar


line