17 september 2018

Met trots maken we het goede doel van de Boscross 2018 (december editie) bekend: de Marlou van Rhijn Foundation!
Benieuwd waar de Marlou van Rhijn Foundation voor staat? Meer informatie vind je hier: http://boscross.nl/marlou-van-rhijn-foundation/

 


line


12 september 2018

De Boscross Nighttrail 18K wordt bij deze editie van de Boscross voor het eerst georganiseerd en wel op zaterdag 15 december 2018 (de avond voorafgaand aan de Cross!). Het wordt een ware uitdaging voor hardlopers die een extra element aan hun trailrun toe willen voegen. De smalle onverharde paadjes vormen in het onverlichte Amsterdamse Bos een spectaculair parcours! Het parcours beslaat een groot deel van het Amsterdamse Bos en zal ongeveer 18 Kilometer lang zijn. Door de afstand en de omstandigheden is deze trail alleen geschikt voor de getrainde hardloper.

Tijdens de Night Trail is het dragen van een goed werkende koplamp verplicht. Zowel voor je eigen veiligheid als voor de andere lopers.

Heb jij wel zin in deze uitdaging schrijf je dan hier in een wordt deelnemer aan dit unieke evenement.

Let op, er is plaats voor 150 deelnemers!

Inschrijven kan via deze link


line


08 september 2018

De inschrijving voor de Phanos Boscross is vandaag geopend!

Inschrijven kan via deze link

Wil je meer informatie over inschrijving of vraag je je af voor welk onderdelen je je kan inschrijven? Op deze pagina vind je meer informatie over inschrijving van de individuele looponderdelen. Het (voorlopige) programma van zaterdag 15 december en zondag 16 december 2018 vind je hier.

 


line


23 augustus 2018

Op zondag 16 december 2018 organiseert Phanos voor de 16e keer de Phanos Boscross.

16 december 2018? Jazeker! Aankomend seizoen vindt de Boscross niet in maart, maar in december plaats! Noteer de datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt!

 


line


14 maart 2018

De aftermovie van de Boscross  2018 staat online.
Klik op de movie in de rechter sidebar of klik hier om de movie af te spelen.

Ook van de Zaterdag is er een leuk filmpje van Peter Eijking deze staat hier.


line


Volgende pagina »