25 november 2021

De Amsterdamse Boscross zal helaas ook in 2021 geen doorgang vinden. De organisatie heeft vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona moeten besluiten om ook dit jaar geen wedstrijd te organiseren. Wij balen enorm, maar zien helaas geen andere mogelijkheid. Deelnemers die zich al hadden ingeschreven, ontvangen van ons bericht. Ook zullen wij hen informeren over restitutie van inschrijfgeld.

Wij hopen jullie in 2022 weer te kunnen verwelkomen!


line


04 oktober 2021

De Boscross start dit jaar vanaf het Amsterdamse Bostheater in het Amsterdamse Bos. Niet ver van de startlocatie van 2019, maar een mooiere locatie met meer (overdekte) ruimten en meerdere parkeerplaatsen dichtbij. Ook is er zo hopelijk meer kans op droge voeten voor bezoekers en deelnemers.

Zie bereikbaarheid


line


01 oktober 2021

De inschrijving voor de Boscross 2021 is geopend!


line


09 juli 2021

Noteer de datum alvast in je agenda: de Amsterdamse Boscross vindt dit jaar plaats op 18 en 19 december 2021


line


16 oktober 2020

Bericht van de organisatie:

De organisatie van de Boscross Amsterdam heeft helaas moeten besluiten dat de editie van 2020 – die in december zou plaatsvinden – geannuleerd wordt. De extra maatregelen die zijn aangekondigd door de regering op 13 oktober voor de opvolgende vier weken, geven zoveel onzekerheid voor de periode erna dat we tot de conclusie zijn gekomen dat het niet goed mogelijk is een Boscross in december te houden, ook al zouden de omstandigheden sterk verbeteren. 

Dat betekent dat we nu onze energie gaan richten op de editie in 2021. We zullen snel de nieuwe datum communiceren en hopen jullie daar weer allemaal aan de start te zien!


line


Volgende pagina »