Datum:

Zaterdag 18 december 2021. Diverse starttijden (check het tijdschema)

Informatie: 

Ga jij dit jaar voor de Day Trail of de Night Trail?

Day Trail

De Day Trail is een prestatieloop over (zoveel mogelijk) onverharde paden van het Amsterdamse Bos. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 17 km, 11 km of 6 km. Doe mee, maak kennis met trail wedstrijden en ontdek nieuwe paadjes in het Amsterdamse Bos!

De Day Trail is een prachtige kennismaking met trail running. De Day Trail is voor iedereen die een uitdagende trail willen lopen. Het Amsterdamse Bos biedt een prachtig parcours over afwisselend terrein. De bekende Ajax-heuvel ontbreekt natuurlijk niet en zorg voor een pittige klim en een uitdagende afdaling.

Inschrijven kan via deze link

Een overzicht van de inschrijfkosten vind je hier.

Night Trail

Ook dit jaar wordt de Boscross Night Trail 17 km georganiseerd en wel op zaterdag 18 december 2021 (de avond voorafgaand aan de Cross). Je kunt kiezen uit twee afstanden: 11km of 17 km.  Het wordt een ware uitdaging voor hardlopers die een extra element aan hun trailrun toe willen voegen. De smalle onverharde paadjes vormen in het onverlichte Amsterdamse Bos een spectaculair parcours! Het parcours beslaat een groot deel van het Amsterdamse Bos. Door de afstand en de omstandigheden is deze trail alleen geschikt voor de getrainde hardloper.

Tijdens de Night Trail is het dragen van een goed werkende hoofdlamp verplicht. Zowel voor je eigen veiligheid als voor de andere lopers.

Heb jij wel zin in deze uitdaging schrijf je dan hier in een wordt deelnemer aan dit unieke evenement.

Inschrijven kan via deze link

Een overzicht van de inschrijfkosten vind je hier.


line