phanos-logo

Om goed voorbereid aan de start te staan van de BosCross organiseert Phanos in samenwerking met eRun een aantal Cross Clinics op en over het parcours van de Boscross.

Clinics voor de jeugd
Op zowel 10 als 17 Februari 2018 zijn er clinics voor de jeugd. Deze zijn gratis voor deelnemers aan de Boscross. De clinics starten om 10 uur vanuit de Arena Amsterdamse Bos.  Meld je aan voor een clinic via het email adres boscross@phanos.amsterdam

Clinics voor volwassenen
Op Zaterdag 24 februari organiseert eRun een cross/trailclinic. Deze clinic is op volwassen lopers gericht. Tijdens deze anderhalf uur durende clinic staan cross/trail gerichte techniekoefeningen en tips en verkenning van het NK cross parkoers centraal. Een mooie voorbereiding op de NK cross en/of jouw andere trails. Kosten voor deze clinic zijn € 15,-. Informatie/aanmelden kan via rene@vanravenzwaaij.com of 06-30590797
Verder lopen
Phanos organiseert ook allerlei hardloopcursussen: de Dam tot Damloop-cursus, loopcursussen voor de TCS Amsterdam Marathon, beweegtraining voor mensen met overgewicht en cursussen speciaal voor bedrijven en vrijgezellenfeestjes. Daarnaast is het mogelijk om bij een van de vele loopgroepen van Phanos te komen trainen.  Kijk hier voor het actuele aanbod van de overige hardloopclinics.

Bedrijventraining en clinics

Bedrijven kunnen, om hun team optimaal voor te bereiden op de crosswedstrijd, bij Phanos een op maat verzorgde cursus bestellen. Samen naar het evenement toewerken is uitstekend voor de team-spirit en komt de team-prestatie zeker ten goede. Ook voor een creatief personeelsuitje of een relatiedag kan Phanos een op maat gemaakte cursus of clinic verzorgen. Hierbij kan gedacht worden aan clinics speerwerpen, kogelstoten, verspringen of zelfs polsstokhoogspringen. Neem geheel vrijblijvend contact op met verenigingsmanager , die u graag informeert over alle mogelijkheden.


line