Loop met je collega’s over het parcours van het NK Cross

Wil jij je collega eens op een andere manier zien?
Heb jij een collega die altijd maar roept dat hij de snelste is?
Wil jij tegelijkertijd sociaal en sportief bezig zijn?

Doe dan mee aan de BusinessBoscross op 10 maart 2018!
Als team strijdt je met elkaar tegen andere teams van andere bedrijven en overwin je de elementen. Dit is iets anders dan je dagelijkse rondje over het fietspad rennen. Regen en wind, modder en bos, niks is te gek bij de enige cross in de Randstad. Na over het parcours gelopen te hebben, is er een netwerkborrel in de arena in het Amsterdamse Bos. De BusinessBoscross is dé gelegenheid om elkaar eens in een andere omgeving te leren kennen en om in een andere omgeving te netwerken.

De volgende bedrijven doen al mee aan de BusinessBoscross, jouw bedrijf ook?   

Heb je de Nieuwjaarsactie gemist? Treur dan niet, want speciaal voor jullie hebben wij de Februari-actie. Schrijf je voor 7 februari in en krijg elk team met 30% korting aan de start! Nog maar iets meer dan een maand en dan staat de gezelligste bedrijvenloop van de Randstad op het programma: de BusinessBoscross. Inschrijven kan via www.boscross.nl/businessboscross.

 

Datum
Op zaterdag 10 maart 2018 om 15:15 uur zal de BusinessBoscross 2018 plaatsvinden, een crosswedstrijd waarbij teams van verschillende bedrijven de strijd met elkaar en de elementen zullen aangaan.

Wat gaan we doen
De BusinessBoscross betekent gezellig samen met je collega’s afzien in de modder op het parcours van het Nederlands Kampioen-schap Cross 2018. Na de wedstrijd zal er een prijsuitreiking en een leuke borrel georganiseerd worden waar iedereen kan nagenieten.

De Wedstrijd
Een team voor de BusinessBoscross bestaat uit 4 tot 6 personen. Iedereen loopt de afstand van 6 km. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar er kan zeker gewonnen worden. De tijd van je drie beste collega’s telt.

De Kosten
De inschrijvingskosten per team bedragen €150,- voor het eerste team. Elk volgend team krijgt korting. Zo doet het tweede team mee voor €120,- en het derde team voor €100,-. Met uw deelname steunt u ook Stichting Join-the-Pipe. Deze stichting zet zich in voor toegang tot schoon drinkwater wereldwijd én vermindering van gebruik van wegwerpflessen.

Wat staat daar tegenover
– Elk team krijgt een eigen teamfoto die na het evenement te downloaden is via de website www.boscross.nl.
– Toegang tot de VIP-tent is inbegrepen en voor elke deelnemer staat een heerlijk drankje klaar. De (gezonde) happen bij de borrel zijn gratis.
– Iedere deelnemende organisatie krijgt natuurlijk extra aandacht op onze website.
Maar bovenal is er de eer: de strijd om de bekers voor de drie beste teams van de BusinessBoscross.

Voor inschrijven gaat u naar deze pagina

Het Parcours

Het parcours van de BusinessCross gaat drie maal over het roze parcours, dat is de korte ronde van 2 kilometer.


line