Datum
Zondag 16 december 2018.

Onderdelen
De Boscross voor bedrijven lopers is 6,0 kilometer. De ronde van 2 kilometer gaat per omloop 2 keer de heuvel op en af en bestaat afwisselend uit ruiterpaden, modder, gras en bospaden. In voorgaande jaren was er altijd wel een aantal grote waterplassen op het parcours aanwezig. Op de plekken waar verharde ondergrond overgestoken wordt worden er matten neergelegd die bescherming bieden voor de lopers met spikes. Het lopen op spikes verdient aanbeveling.

BusinessBoscross
Een team voor de BusinessBoscross bestaat uit 4 tot maximaal 6 personen. Iedereen loopt de afstand van 6 km.
De tijd van je drie beste collega’s telt voor het klassement.

Wat gaan we doen
De BusinessBoscross betekent gezellig samen met je collega’s afzien in de modder. Na de wedstrijd zal er een prijsuitreiking en een leuke borrel georganiseerd worden waar iedereen kan nagenieten.

De Kosten
De inschrijvingskosten per team bedragen €150,- voor het eerste team. Elk volgend team krijgt korting. Zo doet het tweede team mee voor €120,- en het derde team voor €100,-. Met uw deelname steunt u ook ons goede doel. Een overzicht van de inschrijfkosten vind je hier.

Wat staat daar tegenover
– Elk team krijgt een eigen teamfoto die na het evenement te downloaden is via de website www.boscross.nl.
– Toegang tot de VIP-tent is inbegrepen en voor elke deelnemer staat een heerlijk drankje klaar. De (gezonde) happen bij de borrel zijn gratis.
– Iedere deelnemende organisatie krijgt natuurlijk extra aandacht op onze website.
Maar bovenal is er de eer: de strijd om de bekers voor de drie beste teams van de BusinessBoscross.

Inschrijven voor de BusinessBoscross als team kan alleen via deze .


line