Datum:

Zaterdag 18 december 2021. Diverse starttijden (check het tijdschema)

Informatie: 

Ga jij dit jaar voor de Day Trail of de Night Trail?

Day Trail

De Day Trail is een prestatieloop over (zoveel mogelijk) onverharde paden van het Amsterdamse Bos. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 17 km, 11 km of 6 km. Doe mee, maak kennis met trail wedstrijden en ontdek nieuwe paadjes in het Amsterdamse Bos!

De Day Trail is een prachtige kennismaking met trail running. De Day Trail is voor iedereen die een uitdagende trail willen lopen. Het Amsterdamse Bos biedt een prachtig parcours over afwisselend terrein. De bekende Ajax-heuvel ontbreekt natuurlijk niet en zorg voor een pittige klim en een uitdagende afdaling.

Inschrijven kan via deze link

Een overzicht van de inschrijfkosten vind je hier.

Night Trail

Ook dit jaar wordt de Boscross Night Trail 17 km georganiseerd en wel op zaterdag 18 december 2021 (de avond voorafgaand aan de Cross). Je kunt kiezen uit twee afstanden: 11km of 17 km.  Het wordt een ware uitdaging voor hardlopers die een extra element aan hun trailrun toe willen voegen. De smalle onverharde paadjes vormen in het onverlichte Amsterdamse Bos een spectaculair parcours! Het parcours beslaat een groot deel van het Amsterdamse Bos. Door de afstand en de omstandigheden is deze trail alleen geschikt voor de getrainde hardloper.

Tijdens de Night Trail is het dragen van een goed werkende hoofdlamp verplicht. Zowel voor je eigen veiligheid als voor de andere lopers.

Heb jij wel zin in deze uitdaging schrijf je dan hier in een wordt deelnemer aan dit unieke evenement.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link

Een overzicht van de inschrijfkosten vind je hier.

De routes

De routes vind je hier.

Belangrijk: tijdslimiet

Belangrijke informatie voor jou en onze veiligheid voordat je gaat inschrijven!
Voor deelnemers aan de 17 km Night Trail geldt dat ze vóór 17:50 (tien voor zes) voorbij het afsplitspunt naar de 11 km Night trail moeten zijn. Dat bekent dat je de eerste 7,5 kilomter in 50 minuten moet afleggen.
Alleen deelnemers die op tijd op het afsplitspunt zijn worden op de route onder de A9 toegelaten. Deelnemers die niet op tijd zijn worden de 11 km route op gestuurd.
Lopen in het donker gaat altijd langzamer dan als het licht is.

Voor deelnemers die nog nooit een trail gedaan hebben of twijfelen of ze snel genoeg zijn, wordt aangeraden om in te schrijven voor de 11 km Night trail of voor de 17 Day trail.


line