runnersworld-crosscircuit-2016-2017De Phanos Boscross is onderdeel van het Runnersworld Cross Circuit. Voor dit circuit gelden de volgende regels. Lopers die aan minstens 4 van de 6 wedstrijden hebben deelgenomen (voor jeugd: 4 van de 8) en lid zijn van een atletiekvereniging of erkende loopgroep hebben recht op een eindherinnering. Deze kan worden opgehaald bij de laatste wedstrijd in Heiloo of  bij Runnersworld Haarlem, Kruisstraat 7

Categoriën: pupillen, CD-junioren, AB-junioren en neo-senioren (t/m 22 jaar) meisjes en jongens apart, Vrouwen senioren, V35, V45, mannen senioren, M40, M45, M50. Neo-senioren kunnen ook als senior inschrijven voor de langere afstanden. Alle afstanden zijn toegankelijk voor recreatielopers.

Daarnaast wordt er voor alle wedstrijd-categorieën ook een eindklassement over de vijf beste resultaten opgemaakt, waar prijzen voor zijn. Dit is alleen voor licentiehouders. Het overzicht van de klassementen van het Runnersworld Cross Circuit vind je bij de uitslagen.

De Phanos Bosloop telt ook mee voor de eindherinnering, uiteraard niet voor het eindklassement. Wel is het de voorkeur van de circuit-organisatie dat de  cross wordt gelopen als er voor de eindherinnering in het cross-circuit wordt gegaan.

Meer informatie vind je op www.runnersworldcrosscircuit.nl.


line