Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Phanos Boscross, Phanos Bosloop en het NK Cross via het Phanos Facebook

Foodtrucks

In de Arena wordt de innerlijke mens niet vergeten en is er een foodcourt waar uit verschillende warme en koele hapjes en drankjes gekozen kan worden.

Locatie na-inschrijving en ophalen startnummers

Alle deelnemers dienen hun startnummer op te halen in het wedstrijdbureau te vinden bij de Amsterdamse Cricketvereniging VRA, gelegen in ‘het Amsterdamse Bos’ (adres: Nieuwe Kalfjeslaan 21B ). De startnummers kunnen alleen op de dag zelf worden opgehaald tot vlak voor de start. Voor alle NK onderdelen moet bij het ophalen van het startnummer persoonlijk getekend worden voor ontvangst. Het is niet mogelijk om jouw persoonlijke startnummer door iemand anders op te laten halen. Vanaf hier is het zo’n 5 minuten lopen naar het start/finish gebied.

Kijk hier voor de locatie.

Afgeven van waardevolle spullen

Er zijn bij de Boscross geen kluisjes aanwezig om waardevolle spullen in achter te laten. Wel is er een kledingafgiftepunt in de Arena vlakbij de startstreep.
Daar kunt u uw kleding afgeven in een tas die tijdelijk voorzien wordt van een nummer dat correspondeert met uw startnummer. Na afloop van de wedstrijd kunt u uw spullen weer ophalen op vertoon van uw startnummer.

Contact

Mocht er iets nog onduidelijk zijn kunt u contact opnemen met de organisatie.

full-pbc-12


line