GOED DOEL: Join-the-Pipe

Door mee te doen met de Boscross ondersteunt u Join-the-Pipe. Join-the-Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financiert Join-the-Pipe we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden.

jointhepipe

Wat is Join-the-pipe
Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden

Veel mensen willen graag buiten en onderweg water kunnen tappen en ook op plekken waar kinderen sporten en bewegen is kraanwater een gezonde en duurzame dorstlesser. Ons kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat. Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van een bedrijf.

tap_here_tap_there

Inmiddels hebben we al 450 tappunten geplaatst in Nederland, België en Duitsland. Het tappunt is samen met enkele waterleidingbedrijven in Nederland ontwikkeld. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen, zijn vandaalbestendig en kunnen het hele jaar worden gebruikt. Ieder tappunt dat we plaatsen draagt bij aan een schoon drinkwater project in een ontwikkelingslanden. Bel ons op +31 20 794 22 94 voor meer informatie www.join-the-pipe.org/nl.


line