Op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 is het weer tijd voor de mooiste cross van de Randstad, de Boscross!
Dit is hét moment om de uitdaging met jezelf aan te gaan, hét moment om de strijd op te nemen tegen je vrienden, je collega’s of klasgenoten, en hét moment om modder en kou te trotseren.
Om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor deze dag zal de organisatie in de Blog allerlei tips delen omtrent training en voeding zodat eenieder zonder kleerscheuren de finish over zal komen!
Het weekend zal bestaan uit vier evenementen, toegankelijk voor alle leeftijdscategorieen, namelijk Het NK Cross, de Boscross, de Businesscross en de Scholierencross.

NK Cross
Heb je de Nederlandse Nationaliteit en ben je lid van een atletiekvereniging? Dan kan je meedoen aan het NK Cross. Meer weten over het NK Cross? Klik hier

Boscross
Ben je een running-newbee of een totale running addict? Dan is de Boscross, met een parcours van 7,2 km een fantastische afstand voor een claim op het Amsterdamse Bos! Meer info en inschrijven kan via deze link.

Business Cross
Dé kans om aan co-workers of relaties te laten zien hoe snel je bent. Een inspirerende ervaring waar je als bedrijf samen met collega’s en klanten naar toe kan leven. Meer info over de Business Cross? Klik hier

Scholieren Cross
Samen met je klas, je vrienden en vriendinnen de strijd aan gaan. De naam van je school hooghouden tegen andere scholen uit de regio. Wie is de baas in het Amsterdamse bos?
Zit je nog op de Basisschool? Dan mag je met één van je ouders meedoen aan de Ouder en Kind cross! Laat maar eens zien hoe hard jullie samen door de modder kunnen! Meer info? Meer weten over de Scholieren Cross? Klik hier

Tot het weekend van 10 & 11 maart!

Het Organisatiecomité


line