Het zit erop!

Alle deelnemers van de Boscross, Bosloop en Night Trail, bedankt!

Lees het verslag van de Boscross hier: http://boscross.nl/verslag-boscross-16-december-18/

We zien jullie graag volgend jaar, medio december 2019 weer!

___________________________________________________

Update: Michel Butter na de EK Cross aan de start van de Amsterdamse Boscross!

Lees het hier: Michel Butter na de EK Cross naar de Amsterdamse Boscross

____________________________________________________

De Boscross gaat bijna van start!

Na twee succesvolle NK’s blijft de Boscross dit jaar onderdeel van het nationaal cross circuit! Wat zijn de verwachtingen voor deze editie? Onder welke omstandigheden wordt er dit weekend geracet? Welke topatleten staan er aan de start? Wie zijn de belangrijkste kanshebbers voor de winst?

Edwin de Vries, Bram Anderiessen, Richard Douma, Nick Marsman, Luuk Wagenaar (mannen korte cross), Lucas Nieuweboer, Jelmer van der Linden, Tim van den Broeke (mannen lange cross), Diane van Es, Brit Ummels, Bo Ummels, Lotte Kraus (vrouwen lange cross), Dagmar Smid en Corinde van Es (vrouwen korte cross) zijn een paar van de toppers die zondag aan de start staan!

Lees de volledige voorbeschouwing hier:

Voorbeschouwing Cross

_____________________________________________________

Op zondag 16 december 2018 is het weer tijd voor de mooiste cross van de Randstad, de Boscross!

Dit is hét moment om de uitdaging met jezelf aan te gaan, hét moment om de strijd op te nemen tegen je vrienden, je collega’s of klasgenoten, en hét moment om modder en kou te trotseren.

Nationaal Crosscircuit
De Boscross maakt deel uit van het Nationaal Crosscircuit. Heb je de Nederlandse Nationaliteit en ben je lid van een atletiekvereniging? Dan kan je meedoen aan de wedstrijden van het Nationaal Crosscircuit. Meer weten? Klik hier

Boscross
Ben je een running-newbee of een totale running addict? Dan is de Boscross, met een parcours van 6 km een fantastische afstand voor een claim op het Amsterdamse Bos! Meer info en inschrijven kan via deze link.

Night Trail
Voor de duurlopers die op zijn naar een extra uitdaging, is er op zaterdagavond 15 december de Night Trail. Een parcours van 18 km over de onverharde paden van het Amsterdamse Bos. Hoofdlamp verplicht! Slechts een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk! Klik hier.

Bosloop
Loop je liever over de verharde paden van het Amsterdamse Bos? Op zondagochtend vindt de Bosloop plaats. Een prestatieloop van 10 km over de verharde paden van het Amsterdamse Bos. Meer info? Zie hier

Tot 16 december!

Het Organisatiecomité


line